top of page
Leaders Event Face.png

SANS SOUCI MILONGA

PROGRAMME: 

FRIDAY 5TH MAY

From 4.30pm to 6.30pm ONE-TO-ONE INTENSIVE I: Exclusive 2 hours intensive private class with all 4 maestros, you will rotate Maestro every 30 minutes.  Capacity 4 spaces only (either solo follower/leader or couple) . Venue Dance Art Studios, Paddington.

From 8pm to 9.15pm Pre Milonga class "Practise like in the old times" Immerse yourself in an old and authentic way of learning Tango among chums. Dante, Pablo, Jonatan and Sebastian will lead a class where one teacher will start a sequence and each of them will be adding something new and challenging. This class is aimed towards Intermediate/Advanced dancers. Venue: Sans Souci Milonga at St John Hyde Park

From 9.15pm to 01am Milonga Sans Souci with Dj Diego Doigneau and

performance from our maestros with guest dancer Veronica Palacios!

Prices:
Pre Milonga class only £20 pp

Milonga only £15pp

Class and Milonga £30

SATURDAY 6TH MAY

From 11am to 1pm ONE-TO-ONE INTENSIVE II: Exclusive 2 hours intensive private class with all 4 maestros, you will rotate Maestro every 30 minutes.  Capacity 4 spaces only (either solo follower/leader or couple). Venue Dance Art Studios, Paddington. 

From 2pm to 4pm ONE-TO-ONE INTENSIVE III: Exclusive 2 hours intensive private class with all 4 maestros, you will rotate Maestro every 30 minutes.  Capacity 4 spaces only (either solo follower/leader or couple). Venue Dance Art Studios, Paddington.

From 4.30pm to 6pm Leader's Technique Workshop I with Jonatan & Sebastian: Availability 20 leaders. Venue Dance Art Studios, Paddington 

From 4.30pm to 6pm Follower's Technique with Veronica Palacios:  Availability 20 followers. Venue Dance Art Studios, Paddington.

From 6.15pm to 7.45pm Couples Workshop I with Dante & Pablo: Availability 10 couples. Venue Dance Art Studios, Paddington. 

SUNDAY 7TH MAY

From 12pm to 2pm ONE-TO-ONE INTENSIVE IV: Exclusive 2 hours intensive private class with all 4 maestros, you will rotate Maestro every 30 minutes.  Capacity 4 spaces only (either solo follower/leader or couple). Venue Dance Art Studios, Paddington.

From 2.30pm to 4pm Leader's Technique Workshop II with Pablo an Dante:  Availability 20 leaders only. Venue Dance Art Studios, Paddington.

From 4.15pm to 5.45pm Couples Workshop II with Sebastian & Jonatan: Availability 10 couples. Venue Dance Art Studios, Paddington. 

7pm BBQ Party in private garden! (by invitation only to workshops participants) 

Prices:

ONE-TO-ONE INTENSIVES: £225 solo dancer (two hours) or £270 couple (two hours). Book your prefer time below.

LEADERS TECHNIQUE WORKSHOP: £30 per leader per workshop or £50 for the two workshops (Sat & Sun)

FOLLOWERS TECHNIQUE WORKSHOP: £30 per follower per workshop 

COUPLES WORKSHOPS: £60 per couple per workshop or £100 per couple for the two workshops (Sat & Sun)

To book please email to dante.culcuy@gmail.com or whatsapp +447447459075

bottom of page